Connectiviteit

6X International heeft de expertise in huis om installateurs en aannemers bij te staan bij de aanleg van elk glasvezelnetwerk. De verbinding van glasvezelkabels is complex. Daarom leveren wij enkel kwalitatief hoogstaande verbindingsstukken.

Ons aanbod

Pigtails

pigtails6X International levert alle gangbare connectoren (SC, SC/APC, LC, FC, ST, E2000). Ook exotische connectoren zijn vlot leverbaar. Wij leveren standaard in 900 µm met 1,5 m lengte. Andere diameters en lengtes zijn mogelijk. 

De pigtails zijn getest volgens de hoogste optische en mechanische standaarden. 6X International levert verschillende grades.


Patchcords

patchcordsCourante combinaties (SC, SC/APC, LC, FC, ST, E2000) en exotische connectoren zijn verkrijgbaar. Patchcords zijn standaard in voorraad als duplex. Simplex is leverbaar. Lengtes op voorraad: 1, 2, 3, 5, 10, 15, 20, 25 en 30 meter. Andere lengtes zijn snel leverbaar. 6X International levert ook versterkte patchcords (met extra buitenmantel of geribde kunststof/metalen buis). Standaardkleuren: OM1 grijs, OM2 oranje, OM3 aqua, OM4 magenta, OS2 geel. Patchcords zijn getest volgens de hoogste optische en mechanische standaarden. Wij leveren verschillende grades. 

 


Pregeconnecteerde kabels

Unitube kabel

unitube kabel

U kiest de kabellengte en constructie van de Unitube kabel, het aantal vezels, het vezeltype en de connector. Beide uiteinden worden degelijk beschermd met solide huls en trekoog.

De kabels worden op maat gemaakt in ca. 1 week, geleverd met testrapport en installatiehandleiding.


Break out kabel

break out kabel

U kiest de kabellengte en constructie van de Break out kabel, het aantal vezels, het vezeltype en de connector. Beide uiteinden worden degelijk beschermd met solide huls en trekoog.

De kabels worden op maat gemaakt in ca. 1 week, geleverd met testrapport en installatiehandleiding.


Adaptors

adaptors6X International levert uit voorraad multimode en single mode, simplex, duplex en hybride adapters.

 


Connectors

connectors6X International levert lijmconnectoren zoals Hotmelt, field mountable NPC connectors in multimode en single mode en splice-on connectors.

 


Attenuators

attenuatorsVerzwakkers in MM en SM. De courante types zijn leverbaar uit voorraad. Standaard male/female.

 


Bare fiber adaptors

bare fiber adaptorsVoor het snel en tijdelijk aansluiten van enkele vezels, ideaal voor testprocedures.

 


Onze merken

6x international3M